ZWorg-uitsneden-iStock_000043975042XXXLarge

NETWERK-
BEHEER
20 jaar ervaring
met MKB


CLOUD
OPLOSSINGEN
Office 365


INTERNET-
OPLOSSINGEN
Ultra veilige
glasvezel

Werkplek-
ondersteuning
en veilge
IT-oplossingen

SECURITY
Monitoring en
Proactief ingrijpen

Ontdek Onze Specialistische Cloudoplossingen met Office 365

Bij CompuMatch begrijpen we dat gegevensbeveiliging, efficiëntie en samenwerking de kern vormen van moderne bedrijfsvoering. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in Office 365, een krachtige cloudoplossing waarmee bedrijven hun digitale transformatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat Maakt Ons Uniek?

Onze expertise ligt niet alleen in het implementeren van Office 365, maar vooral in het samen met jou als klant bouwen van een overzichtelijke structuur die perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften. We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom geloven we in maatwerkoplossingen.

Rechtenstructuur op Maat

Met onze Office 365-oplossingen creëren we een gedetailleerde rechtenstructuur per gebruikersgroep. Dit betekent dat iedereen binnen jouw organisatie alleen toegang heeft tot de gegevens die voor hem of haar van belang zijn. Geen onnodige toegang, geen gecompliceerde instellingen – alleen de juiste mensen met de juiste rechten.

Beveiliging voor Gastgebruikers

We begrijpen dat samenwerken met gastgebruikers cruciaal is voor jouw bedrijfsgroei. Daarom hebben we extra beveiligde inlogmogelijkheden ingebouwd voor deze externe samenwerkingen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gegevens altijd goed beschermd zijn, zelfs wanneer je buiten de organisatie werkt.

Databeveiliging als Prioriteit

Bij CompuMatch staat databeveiliging bovenaan onze prioriteitenlijst. We weten dat jouw gegevens jouw meest waardevolle bezit zijn, en we nemen de bescherming ervan zeer serieus. Met Office 365 bieden we een robuuste en uitgebreide beveiligingsinfrastructuur om te zorgen dat je gegevens alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. Jouw data is veilig bij ons, ongeacht de omstandigheden.

Klaar voor de Toekomst

In een wereld die voortdurend verandert, ben je bij CompuMatch klaar voor de toekomst. Met Office 365 beschik je over de nieuwste tools en technologieën die je bedrijf nodig heeft om te gedijen en te groeien, waar je ook bent.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze specialistische Office 365-oplossingen jouw bedrijf kunnen transformeren. We staan klaar om samen met jou de volgende stap te zetten op weg naar succes.

© Copyright - CompuMatch | Internet Netwerkbeheer Security Cloudoplossingen Office 365 Werkplekondersteunig
Office 365 vrijblijvend advies gesprek

[contact-form-7 id=”297″ title=”Office 365″]

×
Office 365 demo aanvraag

[contact-form-7 id=”306″ title=”Office 365 demo aanvraag”]

×